torsdag 12 november 2009

Edsbyn-Vänersborg 11-1

Gick hem från Arenan med en euforisk känsla i kroppen!!!!! 11-1 och ett helt makalöst spel av Edsbyn, ett spel som imponerar stort! Matchen var över innan den ens börjar. När man knatade ner så var känslan att det skulle bli tight, förmodligen en uddamåls vinst om Edsbyn hade marginalerna på sin sida. Det syntes redan på uppvärmningen att det var bra fart....och sen när matchen drog igång så var det full fart!!
Av de matcher jag sett med Edsbyn denna säsong inkl. försäsong så är den här i särklass den bästa!! Hans Andersson var helt fenomenal från sin högerkant och Liw är definitivt tillbaka i storform.......härligt att se! Jens Hermansson och Mattias Andersson gjorde att kanonbra jobb därbak, kan ju fortsätta så här och rabla upp spelare för spelare vilket känns ganska meningslöst eftersom HELA LAGET spelade och gav 100%. Nu kan man bara hoppas att Liw hämtar sig från lårkakan och kan vara med imorgon mot Broberg, en match jag kommer att bevittna på plats. Hoppas även att Edsbyn hinner landa och ladda om inför morgondagen.

I de övriga matcherna i omgång 4 gick det så här:

Västerås-Broberg 4-2
Kungälv-Katrineholm 6-1
Falun-Sandviken 2-14
Sirius-Vetlanda 3-1
Villa-Hammarby 5-2
Haparanda-Bollnäs 2-2

Mina inför-tips gick in förrutom Haparanda/Tornio - Bollnäs, men enligt Ljusnan så var Haparanda närmast en seger......höjer ett varningens finger för Haparanda som jag tror kommer att gå riktigt bra i vinter och speciellt på hemmaplan!

Nu är det dax att ladda om inför imorgon!!

Inga kommentarer: