lördag 23 maj 2009

Nilsson inte till Saik

Patrik Nilsson kommer inte att spela i SAIK nästa säsong, men det har nog de flesta redan räknat ut i och med att dom värvade Edlund. Jag kan dock förstå att SAIK-supportrarna har hoppats in i det sista att Nilsson skulle dra på sig den svarta tröjan igen.
Det är tydligen ett beslut som föreningen tagit i samråd med spelarrådet. Varför? Det kan man spekulera i....Muhren har blivit uthängd som anledningen vilket han gör sitt bästa för att dementera i en artikel som han skrivit. Magnus Muhren sitter inte ens längre i spelarrådet. Är Patrik Nilsson en dålig lagspelare? Detta diskuteras också vilt på olika forum, jag har ingen aning. När man sett matcher så åker han och gormar och skriker på de andra - men vad han skriker vet inte jag. Han kan ju lika gärna mana på sina medspelare som att skälla på dom.
Vad än anledningen är så kommer Patrik Nilsson inte att spela i SAIK. Frågan är nu vart han hamnar. Enligt min frågeenkät så är Sirius det troligaste alternativet. Västerås påstår att dom inte är intresserad, Edsbyn och Bollnäs likaså. Men detta är nog ingenting som man ska ta alltför allvarligt på - det brukar mörkas rätt så friskt i Silly tider.
Mer ang. Patrik Nilsson finns att läsa på länken nedan:
http://gd.se/sport/bandy/saik/1.1061289

Johan Andersson kommer att spela för Villa nästa säsong.
Villa har nu ett hyggligt lag på pappret, ska bli spännande att se hur dom kommer att se ut i verkligheten. Grattis Villa till ett bra nyförvärv.

Inga kommentarer: