tisdag 28 april 2009

Aaltonen, Forslund och Hillukalla

Ville Aaltonen skrev idag på ett 1-års kontrakt med Bollnäs. Inte så förvånande med tanke på intervjun han gav i Ljusnan igår där han tydligt uttalade att Bollnäs låg nära till hands. I dagens intervju så vill han dock inte tala om vilken/vilka övriga klubbar som var aktuell. Det är ju inte utan att man blir lite nyfiken. Hur som helst så känns det som detta var en mycket viktig underskrift för Bollnäs.

Linus Forslund som även han under silly season kopplats ihop med Bollnäs skrev idag på för en säsong med Falu BS.

Hillukalla verkar även han nära en övergång till just Falu BS.

Peter Stock, Fredrik Spinnars och Anti Ekman är de spelare från förra säsong som står utan kontrakt med Bollnäs idag. Anti Ekman är ju sedan tidigare inte aktuell, men som man får känslan av när man läser Ljusnan så kanske det inte är helt klart. Sören Persson säger att det kan hända att någon av dom erbjuds kontrakt beror på hur saker och ting utvecklar sig. Helt klart är väl att Bollnäs är ute efter några spelare som man inte har fått klart med än. Om det inte skulle gå i lås så kan någon av dessa få kontrakt....kan ju inte kännas kul att vara ett andrahandsval om så är fallet. Sedan vet man ju inte om dessa spelar har något annat på gång heller, dom lär ju inte sitta hemma och vänta på att Sören ska ringa. Både Anti Ekman och Peter Stock kan ju vara på väg till Haparanda/Tornio, vilket jag spekulerade om i ett tidigare inlägg.

I Edsbyns trupp är väl allt spikat utom Per och Pär. Samt ev. något nyförvärv som man inte vet om. Tycker iallafall som truppen ser ut just nu att det känns ganska bra!

Blev mycket Bollnäs i det här inlägget, men det är ju där det hänt något. I övriga bandysverige så verkar det vara ganska lugnt.

En sak är då helt säker och det är att Silly season blir bara längre och längre för varje år som går!

Inga kommentarer: