lördag 4 april 2009

Lillis till Örebro!!!

Lillis har bestämt sig för att träna Örebro nästa säsong. Lite av en skräll-värvning tycker jag. Kanonbra för Örebro som nu kan börja sin resa mot elitserien igen. Det som dock förvånar mig är att man kunnat läsa lite varstans att han var trött på att pendla mellan Västerås och Stockholm, medans det nu känns helt okej att pendla mellan Västerås och Örebro - fast det är klart det är ju 1 mil kortare resa! ;o) Å andra sidan är vet väl kanske inte lika intensivt när man tränar ett allsvenskt lag som när man tränar ett elitserielag - sedan vet jag inte om han är ensam i sin tränarroll eller om han har någon med sig. Det skulle ju underlätta om han hade en andre tränare vid sin sida vilket skulle kunna minska resandet avsevärt. Det visade sig att det svaga ryktet om Lillis till Edsbyn var just svagt och helt utan substans, precis som väl det flesta trodde.

http://www.oskbandy.se/

För övrigt är det inte mycket rykten kring Edsbyn, mer än negativa......Hans till Villa, Hellmyrs till Bollnäs och isf Pär T också, hinner Kuben läka ihop? Franco lämnar - vem ersätter?
Positiva rykten är dom som vanligt betydligt tunnare med, och allt beror ju på hur det avlöper med de negativa ryktena. Tappar vi alla som det ryktas om så behöver vi ju förstärkning men om det stannar vid Mickelsson så klarar vi oss bra som det är.

Bollnäs har nu säkrat 16 spelare till truppen, kvar att förhandla med är Ville Aaltonen från truppen ifol. Antti Ekman tordes då via slutledningsförmåga inte spela i Bollnäs nästa år, utan hans nya klubbadress blir Sandviken. För övrigt jagar man 2-3 spelare utifrån enligt Sören Persson i Ljusnan, han vill dock inte namnge någon. Vad jag dock kommer ihåg från tidigare är att jag läst i pappersupplagan av Ljusnan att dom jagade en 24-årig finsk landslagsspelare vid namn Juho Liukkonen, samt att det fanns ett visst intresse för Linus Forslund.

1 kommentar:

Daniel sa...

Sören Persson är det värsta som hänt finsk bandy! I varje klubb han varit sedan han blev förbundskapten i Finland så har han värvat massa spelare från finska landslaget.

Klubbarna i Finland måste suckat uppgivet när det blev klart att han skulle fortsätta som förbundskapten.. :P