onsdag 8 april 2009

Nilsson, Oksanen och Jernberg

Precis som jag trodde så kommer nog inte Patrik Nilsson att spela i Sandviken i vinter. Värvningen av Edlund tydde ju på det såklart och enligt en intervju med Ola Grönberg så är så också fallet. Edlund har skrivit på ett 2-års kontrakt med Sandviken så följdfrågan blir, spelar Patrik i Sandviken om 2 år.....
Enligt tidningar och intervjuer så har inte Patrik Nilsson bestämt sig för om han ska spela i Sverige eller Ryssland nästa säsong, men han kanske redan har bestämt sig och därför värvar Sandviken Edlund, eller orkade Sandviken helt enkelt inte vänta på besked från Nilsson och tar det säkra före det osäkra och värvar en annan skyttekung? Vem vet men jag har en känsla av att om Nilsson nu kommer att spela i Sverige nästa säsong så kommer han att spela i VSK. Har egentligen inga belägg för det men det känns som det klart troligaste alternativet i Sverige.
http://gd.se/sport/bandy/saik/1.945199

Oksanen verkar vara nära en övergång till Vänersborg, vilket jag också skrivit om tidigare i bloggen. Enl. intervjun i Ljusnan för någon vecka sedan så hade han haft ganske mycket kontakt med just Vänersborg. Vad som dock känns klart är att han inte kommer att ingå i Bollnäs trupp nästa säsong med tanke på att dom har en egen otroligt duktig målvakt i Borwall. Jag tycker Bollnäs gör helt rätt som satsar på en egen produkt i det här läget.
http://helahalsingland.se/sport/bandy/1.901754

Mikael Jernberg ryktas jagas av Edsbyn och även andra klubbar. Falun vill såklart behålla honom. Att Edsbyn vill ha hans underskrift känns som mycket troligt eftersom han är halva och det är Edsbyn i behov av. Sen återstår det att se om Edsbyn lyckas locka hem honom.
http://www.dt.se/sport/article416246.ece

2 kommentarer:

Daniel sa...

Nu ska det dock vara helt klart med Gabriel Bridholm till IFK Vänersborg, och då lär Oksanen inte vara aktuell. Rykten säger att Oksanens historia med svåra skador avskräckte Vänersborg som satsade på den yngre Bridholm istället.

Bandytokan sa...

okej