torsdag 16 april 2009

Juho Liukkonen

Juho Liukkonen klar för Bollnäs. Känns inte som någon större skräll, skrev redan om det i ett blogginlägg 4 april eftersom jag hade läst Ljusnans pappersupplaga där Sören Persson gick ut med att man jagade denne finske landslagsback. I och med att Juho skriver på så låter man bli att förlänga med Markus Hillukalla. Vi får väl se hur det kommer att gå för Juho i Svenska elitserien som trots allt är lite tuffare än den finska. Hoppas för Juhos skull att alla bollnäsfans inte ställer allt för höga krav på honom direkt utan ger honom tid att spela in sig i klubben. Önskar honom iallafall Lycka till i Sverige och Bollnäs.

Broberg riskerar att tappa en av sina två tränare till Hammarby, talar naturligtvis om Stefan Karlsson som tydligen enl. helahalsingland.se har fört en dialog med Hammarby. Om så är fallet att han går dit så verkar Broberg stå med skägget i brevlådan eftersom dom tydligen räknat med att Stefan kör vidare. Alltså alla har rätt att byta klubb, men det kan ju vara brukligt att man aviserar att man funderar iallafall så klubben är lite förbered, åtminstone när man har en så viktig roll som tränare. F ö så har Joakim Jonsson förlängt ett år med Broberg, så deras trupp börjar iallafall ta form.

Franco funderar vidare på om det överhuvudtaget är möjligt att kombinera civilt jobb med jobbet som förbundskapten. Besked lär komma inom några dagar....

Pär Törnberg funderar också på framtiden enligt en intervju med honom i Ljusnan...besked lär också komma där. Skulle visst träffa Edsbyn nästa vecka och diskutera.

5 kommentarer:

Daniel sa...

Det börjar ju bra med att inte vrida upp förväntningarna för högt, i alla fall...

Rubriken på Bollnäs hemsida:

"Bollnäs värvar supertalang!"

Vilket inte bara känns fel med tanke på att han är 25 och borde vara förbi talangstadiet för sisådär fyra år sedan, man jämställer dessutom Liukkonen med andra supertalanger som Daniel Berlin, Tobias Holmberg, Stefan Edberg, Simon Jansson, Christoffer Edlund m.fl.

Tur att de lägger förväntningarna på en rimlig nivå...

Anders sa...

Hm... Var står det på Bollnäs hemsida att man jämställer honom med Edberg etc?

Anonym sa...

Hallå!
Du har rätt de där om Andersson!!!
Han är faktiskt en favorit+ Edling.
Egentligen är ju alla grabbar ens favoriter...
Nu blev det mycket "favoriter".
Hans behövs verkligen i Edsbyns trupp.

MvH
Anna

Anonym sa...

Ryktas att några spelare är beredda att lämna Edsbyn om Pär & Per blir kvar.
Flera som är trött på deras divafasoner.

Daniel sa...

Anders: När de kallar honom "superlöfte" så jämställer de ju honom automatiskt med andra superlöften inom bandyn, som till exempel Stefan Edberg, Tobias Holmberg m.fl.